Home

Wat doet Altera Vita?

Altera Vita verkoopt kwalitatieve tweedehands- en outletkleding en accessoires voor dames en kinderen. Al onze spullen zijn nieuw of in zeer goede staat. Ons kwaliteitscharter zorgt ervoor dat wij enkel het beste aanbieden. Op kwaliteit nemen we geen compromissen.

We verkopen ook jouw spullen want, geef toe, hoeveel stukken in jouw kleerkast zijn nieuw of slecht een paar maal gedragen  en ben je niet direct van plan opnieuw te dragen? Deze kan je via Altera Vita te koop aanbieden. Neem contact met ons op en wij laten jou weten hoe dit in zijn werk gaat. Je krijgt van ons een postlabel doorgestuurd waardoor je al jouw spullen gratis aan ons kan opsturen.

Op die manier nemen we deel aan het idee van delen en recycleren om onze voetafdruk klein te houden.  Geef ook jouw spulletjes een tweede leven bij ons.

Ontdek onze pareltjes...

Altera Vita is een e-shop met mooie en kwalitatieve outlet- en  tweedehandskleding en accessoires voor dames en kinderen.  Al onze spulletjes zijn nieuw of slechts eenmaal gedragen!   Ga vlug naar onze webshop.  Veilige betaling!  Contacteer ons via het contactformulier of via onze fb pagina!